Första helgen innan skolan.

Just nu har jag kommit hem från en vinkväll och ett tennispass. Jag har nämligen varit ute hos min klasskompis Pillan och hennes sambo Jani. Igår så spelade jag och Pillan ps3 och drack en massa rödvin till klockan 06.00 på morgonen idag. Jag sov enbart till klockan 12 sedan var det kört. Upp och käkade lite frukost för att sedan slappa ett bra tag. Efter en god kyckling risotto så stack jag och Jani iväg för att lira lite tennis, det var ju ett tag sedan man spelade, men det gick faktiskt bra. Så här efteråt känns det skönt att man tränat lite.

Imorgon så smäller det igen, skolstart! Jag är faktiskt riktigt peppad och motiverad till att börja igen, ska bli roligt att få träffa lite klasskompisar igen. Håller tummarna att det går bra, men det gör det alltid. Ha det bra alla så hörs vi igen.

//LP 





I am back!

Nu rullar jag igång en ny bloggperiod i mitt liv. Jag har under sommaren varit fruktansvärt lat på bloggsidan, har inte bloggat på säkert 2 månader. Men nu känner jag mig peppad igen att återuppta skrivandet och försätta mig själv i lite skrivartrans haha. Jag har lite nya bilder på lager och en hel del att sammanfatta från sommarens bravader. Hoppas att det inte tar slut på fantasin bara. Nej nu ska jag återgå till mitt städande. Ingen rast och ingen ro! Vi ses och hörs snart igen!

//LP

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0