??

Undrar bara vad dom sysslar med på Let's dance egentligen. Först åkte Mojje på kärlkramp och nu har Magdalena Graaf haft en hjärnblödning. Är det värsta otursskaran som medverkar denna säsong? Ja tyck de ä dålig ja!

Sörberge hockey!

Timrå IK har fått en ny back i truppen.


Brorsan jag fattar inte hur du lyckades få morsan i klubba, hjälm och handskar hahahahaha
  

Bättre sent än aldrig...

Tjena. Idag så var det plugg som dominerade, börjar redan bli riktigt jävla k*k less på c-uppsatsen, det är precis som att den har bestämt sig för att jävlas med mig och P. För övrigt så fick julen åka väck idag, inte så att jag hade fetaste granen och allt, men nå lampor och tjaffs kasta jag in i skrubben haha.

Jag kom idag på hur mycket man kan hata räkningar då hyran betalades idag, snacka om att tömma kontot! Det är alltid lika hemskt det där momentet när man har lagt in sina räkningar på swedbank för att sedan godkänna beloppet och efter det poff! så är man nere på kyrkråttsnivå igen. Och CSN är ju inte direkt i världsklass så man hakar sig fram så gott det går (det gör ju sitt att jag inte är den bästa på att spara heller hah).

Nej nu måste jag lugna katta innan han river hela lägenheten, det börja märkas att det är dags att snart bli könsmogen, för fy fasen vad det smäller i väggarna här hemma ibland.

See you later!



Christmas begone!!
//LP

Pluggat hela dagen!!

Hej mina kära. Idag så har jag och Pillan min kursare som jag skriver c-uppsatsen med suttit och pluggat hela dagen fram tills nu. Efter mycket om och men känns det som att vi är på rätt spår och jag har en bra känsla av att det kommer sluta med en helt klar uppsats. Annars i mitt liv så händer det inte så mycket, blir extremt mycket fokus på skolan och allt kring den för närvarandet. Skulle inte ha något emot att få vara färdig så man kan börja leva på riktigt igen (inte för att skolan är värdelös, men ni förstår vad jag menar).

I helgen ligger all fokus på att med näbbar och klor försöka få tag på en tvättid för nu börjar det krisa och tvättkorgen ser ut som en klädaffär. Fatta det är nog inte många som tycker som jag, men jag älskar faktiskt att tvätta det är så himla rogivande tycker jag hahahahaha, helt rubbat!! Nej nu börjar "på spåret" så nu måste jag dra mig tillbaka.

Ha det bra alla. Hörs snart


PS. Hoppas ni har det gött i London E, E & B!!


Jag lovar att när det här väl är klart så kan alla forskningsrapporter brinna i helvetet!!!!!

hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!


Kursstart!

Hej alla. Idag så klev jag upp klockan nio för att se till att få i mig lite frukost innan det vankades skola. Trött som ett monster så slår jag igång imac:en fö att gå ut och kolla mailen. I inkorgen så ligger ett fint meddelande från kursansvarig lärare att föreläsningen klockan 13:15 i eftermiddag är inställd. Tjoho tänkte jag, vad skönt! Men lite längre ner i mailet så stod det att kursintroduktionen hålls som vanligt kl 11:15. Men suck! Då måste vi åka in på skolan för typ samling en halvtimme, vi skulle bara ropas upp sen fick vi gå hem, riktigt nödvändigt, icke!

Jaha tänkte Pillan och jag, vad ska vi göra nu då? Vi drog en veva ner till Lillänge som är den här stadens svar på ingenting egentligen. Ett litet skitställe som man åker till om man inte har annat för sig. Väl där strosade vi runt och kom fram till att vi skulle dyka in på coop och köpa oss lite ingredienser till att sno ihop en sallad. Det blev en sjukt god sallad som vi åt hemma i min lägenhet (samt att jag fick anledning att städa undan lite). Fetaost, stora dunderoliver, rödlök, ruccola, räkor, egengjord dressing och nybakta baguetter. Så jag har varit hyffsat nyttig idag iaf hehe :D

Nu drar c-uppsatsen igång och vi kommer verkligen att ha det vi gör, men det kommer gå kanon bra. Snackade med morsan igår och hon sa att dom skulle komma upp över en dag och visa nybilen! Fan va kul! Då har jag något att se fram emot, så det blir dunderkul!

Nej nu är det disken som väntar, vi får höras i nästa inlägg. Have a nice evening!!

PS. Fan vad Spotify äger kung! Så himla bra att kunna "streama" låtarna direkt istället för att hålla på och fippla på ;P


Bilden tagen från www.spotify.com

So you think you can dance.







Tre av mina favoriter från säsong 4 av so you think you can dance.
Håll till godo!

Sinnes!!

Satt och surfade runt lite på nätet nu på morgonen och tänkte undra egentligen vad en Rolex klocka kostar? Inte för at jag ska köpa en utan mest bara för att få ett pris på dessa legendariska klockor. Låt mig säga såhär, jag hade lika gärna kunnat surfa runt på splitter nya bilar, det var den prisklassen som dominerade!!


Denna klocka hittar jag och prislappen ligger på nästan 310.000 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilden tagen från www.uret.se



PS. Jag vill inte ha en rolex, jag vill ju ha en systemkamera haha
//LP

Nostalgisk sammanställning.

Tja! Idag har mitt internet också krånglat, blir så himla less. Det var tydligen nån driftstörning. Men men det var inte det jag tänkte ta upp. Jag satt hela kvällen igår och rotade igenom min kompisars bloggar för att hitta en massa nostalgiska kort som är helt prislösa! Jag måste komma ihåg att typ bränna ut dessa på en skiva så dom alltid finns kvar.







PS. Jag måste skaffa en systemkamera hahaha
//LP

Splash!

Hittade dessa muggar från Filippa K med det nya mösntret "splash", funderar på om man ska ta och köpa ett par. Dom var riktigt snygga tycker jag. Enda nackdelen är väl priset men jag behöver inte direkt 100 st av dom haha.

bilden tagen från vitdesign.se

Gårdagen ryssland.

Oki detta kommer inte vara värsta positiva inlägget, men det finns själ. Igår så var det bara tok hela j***a dan. Jag hade städat som en dåre och gnuggat upp den där förbannade disken. Allt var skinande rent och jag slängde mig över en ommöblering som vart kanon, härligt med lite skillnad. Men det första som började var att elen försvann och det vart strömavbrott i typ en timme. Jag var tvungen att kolla i mina papper för att se så jag inte missat någon räkning, men det hade jag inte gjort. När väl elen kom tillbaka så hade jag inget varmvatten, jag dör på fläcken!!!!!!!!!!! Jaha tänkte jag som stod mitt uppe i matlagning så disken som jag ambitiöst tänkte ta hand om på en gång vart nada! Även fast jag hade kunnat koka upp varmvatten i vattenkokarn så vart jag bara så omotiverad. Senare efter det så krånglade internet i säkert 2 timmar, och när det är snöstorm 2000 utanför och man är hemma och ledig, låt mig säga som så, då behöver man internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som grädde på moset har min antennkabel till TV:n brakat så nu blir det myroranas krig hela natten lång med en bunke popcorn.

Men nu är allt i sin ordning igen förutom TV:n, men, what to do? Jag får köpa en ny kabel snarast. Ha det bra så hörs vi igen! :D


Mitt oehört charmiga diskberg!


Igår ville ja skjuta sönder hela lägenheten till damm.



PS:Jag vill ha en systemkamera NU!!!!!!!!!


//LP

Nytt :D

Snackade precis med brorsan, som idag har varit iväg med morsan och provkört en ny bil. Och det gick så bra så papper vart påskrivna, så ny kommer morsan köra runt i en ny bil. En Renault Megane Kombi 2,0 Sport Tour. Brorsan sa att den var riktigt skön att köra. Nu känner jag att jag också vill vara hemma och snusa nybilen haha. Men det var inte en dag för sent för mammas gamla volvo har verkligen gjort sitt, så det var bara dags att byta bil. Gud vad spännande, måste försöka ta mig hem nåt så jag också kan provköra kärran.


En sådan vart det!
Bilden tagen från wikipediacommons

Städa städa

Tjenis. Idag så beslöt jag mig för att inte sova till klockan ett, utan att kliva upp i tid och städa igenom lägenheten så man kan vistas här. Det har under en längre tid sett ut som ett jävla råttbo, men nu börjar det ta sig. Det är en så skön känsla när man har fixat till alltihopa och jag funderar faktiskt på att möblera om idag så det blir lite skillnad här idag. Nä nu ska jag återgå till gneggandet så det blir fix här. See you later!


Hermeneutisk fenomenologisk analysmetod...

Tja alla, idag så har jag haft tenta i vetenskaplig teori och metod. Kanske inte det roligaste ämnet att djupdyka i men nu är det gjort iaf. Om det är så att jag går och klarar denna tenta då är det den sista som jag har skrivit på hela utbildningen wooohooooo!!!

För övrigt idag så har jag inte gjort särskilt mycket, kommer hem vid 13 tiden efter en sväng med Pillan på Willys och somnar som en jävla nyäten lejonhanne och snarkar på ända fram till klockan kvällen. Fattar inte vad jävulska slö en annan är, tänkte att det inte var någon idé att komma med några nyårslöften för dom agrerar enbart omvänd psykologi ändå. Det är som med barna, det som är förbjudet att göra blir helt plötsligt det allra mest roligaste att göra, så nix inga löften för mig.

En liten rolig instickare så här på onsdagskvällen: Brorsan har skapat en blogg haha, han vill kalla den "mindre seriös" men det är lite småkul att läsa hans tokinlägg. Så håll till godo ----> http://www.slaktarben.blogg.se


Så här rolig litteratur har vi haft för tillfället. Mums fillibabba!

//LP

En känsla av inspiration.

Hejsan alla friends! Nu efter ett väldigt långt uppehåll så börjar det växa på mig igen att man saknar bloggandet. Det där är verkligen något som går i perioder för mig. Något som fick min motivation på topp igen var att se bus blogg ---> www.buckley.blogg.se Från att ha varit registrerad i nästan ett år så drar hon igång bloggandet som bara den, med bider och roliga inlägg. Hoppas du fortsätter så bus!

Sedan har det ju faktiskt hänt en hel del från det att jag bloggade senaste inlägget. Min kissemiss har vuxit och blivit stor som bara den. Det har varit jul och nyår med diverse festande som satt guldkant på vardagen. Fått träffa mina underbara vänner igen som strålade samman under julen från alla håll och kanter. Nu är jag tillbaka i studierna igen och inväntar en snart kommande tenta som kommer att gå kanonbra, det har jag intalat mig iaf. Enda nackdelen denna termin är att det komemr vara fullt upp och jag sörjer för att jag inte kan henka med Irre och bus till Bella i London :(, men men hoppas att det kommer flera tillfällen framöver.

Från och med nu så ska jag frekvent uppdatera bloggen så jag har lite att bjuda er på!

Vi ses och hörs!

//LP

RSS 2.0