Lycke till!

Vill bara säga lycka till Bella, detta kommer bli ett äventyr och någonting du kan minnas jämt!


Så här mycket har jag att göra...

Detta känns gammalt, men vad gör man inte när man har lite tråkig tid att slå ihjäl :D







Då börjas det.

Nu börjar det likadant som förra året. Alla bra idoler som är kvar kommer åka ut vecka efter vecka. Igår började det med Loulou som fick fara hem, och hur vet jag inte? Dte kommer vara exakt som förra året, och kvar kommer typ Johan stå eller någon annan sämst. Nej fy fan irritationsmoment!


Tokyo

Ett kort inlägg, Bella och Erica vi måste åka till Tokyo. Hörs


 

Tuff helg.

Efter en extremt tuff helg, kantad med förkylning och snyt, är jag nu på banan igen och redo att ta tag i lite seriöst skolarbete (måste ju emellanåt göra det). Min näsa är det enda spår som finns kvar efter förkylningen, för den håller seriöst på att flagna bort efter allt snytande och fräsande. Hoppas den sitter kvar när jag vaknar imorgon, för då är det föreläsning och det ska bli riktigt spännande. Hoppas att ni alla har lyckats undkommit förkylningar. Ha det!


Kanske min näsa ser ut så imorgon bitti?

             //LP

Snyt-VM!

Hej alla. Idag så kunde det ha varit bättre, jag är totalt förkyld. Näsan rinner, hostan irriterar och kroppen säger nej. Fy fan vad less man blir. Jag har då aldrig snytit mig så mycket som jag gjort idag, känner mig lite som Rudolf med röda mulen. Antar att om man skulle släcka lampan i taket så skulle min näsa lysa all världens väg. Vill bara slippa denna skit. Vi hörs när jag är på banan igen. Ha det!





                                                                                                                                                                       //LP

Nursing Research!

Hej hopp. Var bjuden till klasskompis Johanna ikväll på middag och obestämt tv-spelande. Jag och Hanna var dom som slöt upp hos J för en soft kväll. Vi kikade självklart på lite idol och absolut rätt person som åkte denna gång också. Efter en god middag bestående av Kenya-gryta med ris och diverse tillbehör, så vart det bestämt att vi skulle spela Rockband! Jag vart totalt såld, hur kul som helst. Man har ett trumsett en gitarr och en mikrofon, och ska tillsammans bilda ett band. Vi startade iaf bandet Nursing Research med H på trummor jag på gitarr och J som våran sångare. Turnén började i Sthlm stad :D. Totalt galet spel där man hur enkelt som helst skulle kunna framkalla psykoser, men det var hur kul som helst. Ett stort tips för dom som brukar känna sig lite sysslolösa. Vart inte sjukt sent ikväll, men är mycket nöjd med kvällens bravader. Ska nu bara njuta utav resten av helgen. ha det gott alla kvällspigga!


                                                                                        H & J totalt inne i idol.

                                                     Såklart så ska man vid sådana här tillfällen vara onyttig.

                                                   Detta var det makabra trumsettet som H slog till med all sin kraft :D

                                                                                                          Grymt!!

//LP

Summering av föregående helg.

Jag har missat att skriva några rader om förra helgen, och varför vet jag inte för det var ju inte direkt så att det inte hände något.

Fredag: Kommer hem till Timrå för att koppla av med lite nära och kära. Stannar bara en snabbis hemma för att sedan ta mig vidare till Bella för att avnjuta kvällen med lite idol, glass och bär. Det var ett bra program, och rätt person åkte ut, anser jag då. Blev ganska sent och inna jag lämnat B så vart det bestämt att vi skulle samlas på lördag kväll för att dricka "lite" vin och umgås.

Lördag: Börjar med att jag, mamma och brorsan åker in en sväng till stan för att bara strosa runt lite och uträtta lite ärenden. Brorsan som med sitt vanliga flyt vad gäller shopping fann två tröjor på MQ som sammanlagt skulle ha gått på ca 1200 men han köpte dom för ca 350 spänn, jag dog som vanligt. Mamma fann även hon på lite kläder och vad köpte jag, jo en låda vin. Väl hemma så käkade vi lite middag tillsammans. Något senare så skjutsade brorsan ut migg till B. Väl där så fick jag veta att Erica skulle komma förbi, eftersom hon var hemma från Sthlm. Med en mysig ostbrika och 3 L vin senare så var jag ganska dragen och jag har vissa minnen enbart i episoder, helt sanslöst. Men B & E tyckte att det var riktigt kul att jag var värst för en gångs skull. Väl hemma så var det ganska mycket som gungade och efter mycket om och men så somnade jag väldigt hårt.

Söndag: Vaknar med en hals som inte gick att beskriva, det rev och sprängde så jag trodde att det var nåt extremt fel, men det gick över ganska omgående. Jag och B for iväg till E vid halv tolv tiden för att fira hennes födelsedag i förskott. Det var mycket trevligt folk där och det vart en perfekt söndag, riktigt mysig. E var totalt nöjd med dagen då vi sa hej och hon skulle fara hem till Sthlm igen. Söndagskvällen var väldigt lugn hemma med min familj.

Måndag: Dagen då jag spelade en timmes tennis med brorsan och det gick riktigt bra faktiskt, jag måste börja lira igen, det är hur kul som helst. Jag for hem igen vid två tiden för att ta tag i en ny arbetsvecka. Mycket folk på tåget, men jag kände mig riktigt nöjd med helgen, förutom att det kanske slutade i totalmarinad på lördagen, kanske tog i lite för mycket. 

Ha det gött alla, hörs snart igen.


//LP

Besatt!

Jag har dessa dagar varit totalt upptagen med att titta på Reuter & Skoog's samlings DVD. Helt makalöst vad jag kan skratta åt dom dära två toktanterna. Så jävla klockrent. Kan bara nämna sketcher som "fucking åmål 30 år senare", "poliserna" och "en kaffe tack" helt grymt haha. Min helt klart klara favorit är Suzanne Reuter som med sin råa, sarkastiska humor lyfter det mesta till en skrattretande nivå. Självklart så utgör Ulla Skoog en extremt rolig del i det hela hon också, men för att få mig galen så dra igång Suzanne Reuter's snäsiga kommentarer haha. Tipsar starkt om denna DVD. Have a nice day!



//LP

Sällskapsresan...

Det är underligt hur mycket fantastiska, konstiga, roliga, sura människor man får se när man är ute och reser kollektivt. Jag åkte tåg idag och jag hade framför mig en familj på fem pers. Tre ungar, mor och far hade precis kommit från sydligare breddgrader och var på väg uppåt i landet. Det var exakt som på sällskapsresan. Pappan var förkyld och kraxade och snöt sig i ett, mamman var strikt upptagen med arbetsfrågor via mobiltelefon. Ingen av barnen kunde sitta stilla, samt att det tog ungefär 20 minuter innan bagaget var på plats på hyllan ovanför deras huvuden. Två av barnen skulle se på film på någon bärbar dator, och innan det var bestämt vilken film det skulle bli så var vi nästan framme. Sladdar och hörlurar, det där vanliga krångliga med datorer när man har planerat att använda dom var som en hel historia innan ungarna vart lugna. Pappan i familjen var som en jojjo mellan kiosken och stolen harklande och kraxande, medans mamman utöver sitt arbetssamtal hade fullt upp med dom små nätta borden som finns på ryggstöden på varje stol. Lite aggressioner och räknat till tio så vart det ett lugn över alla inblandade familjemedlemmar. Två minuter senare så ropades det i högtalarna då konduktören tackade alla resande och önskade välkommen åter. Det var bara för familjen att dr ut all strömförsörjning till datorn, sno ihop diverse packning för att sedan ta varsitt barn under armen för att kunna stå redo för avstigning när tåget väl nådde slutdestination.

Jag är en person som verkligen tycker om att sitta och kolla på människor och analysera deras beteenden, det var iaf ganska kul att se deras omständiga tågresa. Så passa på att åka tåg eller något annat färdmedel om ni vill uppleva vardagsliv uppmixat med lite kaos haha.


Ungefär som familjen Griffin en helt vanlig dag haha.

Höstmys.

Tjena tjena. Jag funderar mycket över årstiderna och jag har faktiskt inget emot hösten, jag kan tycka att det är en riktigt mysig och fin årstid. Alla träd som blir brandgula och röda. Det är ju när självaste vintern brakar lös som det inte är ika roligt. Utanför min balkong så stor tre stycken stora björkar och dom visar precis vilken tid på året det är. Just för tillfället så är dom nästan helt lövtomma och nakna, men det är något mysigt över det. Nej jag kan bara säga så att jag gillar hösten. Vissa människor går ju in i depressionsperioder när väl hösten börjar krypa på, men risken för mig är ganska liten. Samt att jag ser fram emot att få åka hem idag och bara träffa vänner och ta det riktigt lugnt, bara det är motivationhöjande i sig. Jag hoppas på en bra helg. Ha det!








//LP

Desperat!

Jag är så fruktansvärt sugen på att skaffa bil så jag vet snart inte vad jag ska göra. Är less på att åka buss och anpassa mig efter tider hela tiden och dessutom är det fan inte billigt att åka buss heller, hatar buss! Jag har kikat ett antal gånger på blocket på gamla skrot bilar som inte kostar mycket. Taskigt nog så är inte bilar direkt min största styrka här i livet, och jag skulle gärna vilja kunna laga bilar själv. Att kunna köpa en bil där inte allt riktigt funkar för att sedan fixa till det själv.

Jag har iaf hittat den bil som jag måste äga innan jag slutar detta jordeliv. Alla har vi våra favoriter, men min är iaf Ford Mustang GT, så jävla snygg bil, samt att dom låter asskönt. Så innan mina dagar är räknade så ska jag ha ägt en röd Ford Mustang. Drömma kan man ju alltid göra, men det skulle vara ashäftigt om det fick gå i uppfyllelse.


Den ska jag äga, det lovar jag hahahaha.


Maserati, en av brorsans favoritbilar, den är inte så ful den med.

//LP


Nytt utseende. Vad händer?

Hej alla vänner, nu har jag tagit mig i kragen igen, känner att det ska finnas tillräckligt med fantasi för att upprätthålla en blogg. Har tagit mig tiden att klura fram en ny design på min blogg, kanske inte den snyggaste, men lite roligare än dom som man kan välja på. Vi höres alla!

RSS 2.0