En skön en!

Hej vill bara delge er en mycket skön låt, men den är riktigt mysko, kan inte säga vad det är för genre. Lyssna och tolka :D

Mirah - The Garden


Dexter

Nu ska alla få se vilken fin kisse som har flytta in hos mig :D Han heter Dexter och är så himla go.





Samtal från London!

Hej! Idag så hände nåt roligt. Min kompis Bella som för tillfället är i London och pluggar ringde mig. Hon hade inte så lång tid på sig att prata, men det vart mycket sagt ändå. Jag tycker att det är skit kul att det börjar gå bra för henne nu och att det lossnar mer och mer eftersom. Hon berättade även att hon stött ihop med Paulo Nutini ute i Camden Town i lördags, coolt. kan bara tänka mig henne :D hahaha Jag vill iaf bara önska fortsatt lycka till Bella!



Hanna 30 år!

Hejsan, igår så var jag och en hel drös från klassen uppmixat med en massa annat folk på 30 års fest hos min klasskompis Hanna. Det var riktigt trevligt och god mat bjöds det på! Många goda skratt och roliga minnen dominerade festen helt igenom. Kul att få träffa lite människor från klassen då vi har varit på praktik nu en lång period. Ser riktigt mycket fram emot att få börja med den nya kursen så man kan ses mer ofta. Det var iaf en mycket lyckad fest så jag är supernöjd!


Födelsedagsbarnet!


Johanna var också där. Hehehe


Pillan likaså, som tjatade om att det var bättre drag på fester förr.


Busfröna'


Konsten att se överraskad ut :D


Mella spirella!!


Jag och Haglund! Vad har du för synfel då grabben haha XD



RSS 2.0